top of page

Julehilsen fra Portugal


GOD JUL FELIZ NATAL

FRA FAMILIEN TANDE

Vi er på full fart inn mot julehøytiden, og budskapet om at et barn er oss født og en sønn er oss gitt er like gledelig og nødvendig som det alltid har vært.


I undervisningstimene vi har på de lokale skolene her nede er selvfølgelig julens budskap tema nå i desember måned, og vi ser at her i Portugal som i mange andre land verden rundt er det ofte gaver, mat og familie som blir fokuset. Vi er takknemlige for Guds gave til oss og at vi har muligheten til å bringe disse gode nyhetene videre til barn, unge og eldre rundt oss også i dag 2000 år etter at Jesus kom til jorden.

Elske Gud og elske vår neste

En god venn av oss har sagt at misjon – det handler om å bygge vennskap. Det er også vårt fokus dette første halvåret i Portugal – tilby og bygge vennskap med mennesker vi møter, enten det er i løpegruppa, med foreldre fra skolen, karatetreningen, naboer eller mennesker vi måtte treffe andre steder. La Gud få vite at du elsker Han av hele ditt hjerte, og la din neste få vite at du elsker han/henne som deg selv. Ofte har vi kanskje vært for opptatt av å overbevise vår neste om at vi elsker Gud uten at vi har brydd oss så mye om å vise at vi faktisk elsker dem. Er Gud en del av din historie, så vil mennesker merke at du elsker Han, når du elsker dem.

Norsk jul på oss

Vi gleder oss veldig over muligheten til å komme hjem til Norge for å feire jul og nyttår med gode venner. En hyggelig overraskelse fra familien hjemme gjør dette mulig, og det er noe hele familien ser frem til. Vi vil derfor være i Norge fra 21.12 til 4.1.


Vi vil ønske dere alle en riktig velsignet julehøytid og et fantastisk nytt år. Tusen hjertelig takk for all forbønn og støtte som dere alle bidrar med og gjør det mulig for oss å dele budskapet om Guds fantastiske frelsesplan med mennesker i Portugal.


Masse klemmer fra Sara, Torbjørn, Johan Diego, Michaella og Kevin!Yorumlar


bottom of page