top of page

Bidra: Ny ungdoms-pastor!

Behovet for en egen ungdomspastor i menigheten vår er stort. Vi trenger din hjelp!


I Betania ønsker vi å ta godt vare på våre kjære ungdommer. Vi ser at det er utfordrende å få til dette uten å ansette en godt egnet person til oppgaven.

Carina Myren har tidligere vært ungdomsleder i menigheten, og brenner for ungdommene våre. Eldsterådet ønsket derfor henne som vår fremtidige ungdomsleder. For at hun skal få best mulig forutsetninger for å gjøre jobben som kreves så ønsker vi å tilby 50% stilling som ungdomspastor.


Carina er nå ansatt i en 40% stilling. Dette er et årsvikariat, f.o.m 01.08.23 t.o.m 31.07.24. Det er flere, både fra menighetens medlemmer, og også utenfra menigheten, som bidrar til dette økonomisk.

Menigheten bruker også noen av egne midler i denne stillingen, så vi trenger fortsatt givere. Målet er at vi kan øke denne stillingen til minst 50% om et år.


Vi er svært takknemlige for de nye gavene som har kommet inn! Samtidig er vi altså ikke helt i mål, og vi ønsker flere gaver velkomne.


Vil du hjelpe? Alle bidrag, små som store, er velkomne!Hvordan kan jeg bidra?

Din gave kan gis fast via Avtalegiro eller gjennom Vipps.


1. Ordne selv på nett

Menigheten har tatt i bruk Cornerstone, og gjennom dette systemet kan du selv sette opp ny betalingsavtale.


2. Fyll ut blankett

Dersom du ønsker det, kan en egen blankett fylles ut for formålet. Blanketten ligger i foajeen på Betania og kan leveres kasserer. En låst postkasse vil settes opp for enkel levering. Kasserer-teamet setter så opp Avtalegiro og tar nærmere kontakt.


Ta kontakt!

Send veldig gjerne en henvendelse til oss dersom du har spørsmål eller opplever problemer med et eller annet; - Per Johan (perjohan@betania-stathelle.no) - Fred Atle (kasserer@post.betania-stathelle.no) Vi er virkelig glade for å kunne hjelpe deg!


Comments


bottom of page