barn og unge

Redeemed

Barnekirken

HipHop/House

Dansegruppe

Redeemed

Redeemed_logo.png

Redeemed er ungdomsarbeidet på Betania Stathelle. Vi samles hver fredag til sosiale happenings, deling av og samtale om bibelen, og gjerne en matbit. Annenhver fredag samles vi hele gjengen på Betanias ungdomsrom, i "Upstairs". De andre fredagene samles vi i jente- og guttegrupper hjemme hos forskjellige i menigheten. Disse smågruppene ledes hovedsakelig av Idar Hansen og Carina Myren. Smågruppene har som mål om å skape trygge omgivelser for ungdommer til å være seg selv, og å snakke om alt som måtte røre seg i livet. Det vil også bli interessante samtaler om bibelens innhold, tilrettelagt for spørsmål om løst og fast. Det vil selvfølgelig også bli en masse latter og moro.  Disse gruppene møtes annenhver fredag kl. 19 på forskjellige steder. For å være oppdatert på stedene fra uke til uke, ta kontakt med enten Idar (for guttegruppe) eller Carina (for jentegruppe), så vil du bli lagt til i Messenger-gruppe. 

Ta gjerne også kontakt om du bare ønsker mer informasjon, generelt, om enten Redeemed sitt arbeid eller smågruppene. 

Du finner informasjon om tidspunkt og hvor samlingene er i kalenderen

Kontaktinfo: 

Carina Myren:  +47 941 82 803

Idar Hansen:    +47 450 02 826

 

Du finner oss også på Messenger og Facebook.

Bibelleseplan_våren_2020
Bibelleseplan_våren_2020

press to zoom
Bibelleseplan_våren_2020
Bibelleseplan_våren_2020

press to zoom
1/1
 

Barnekirken

Samlingene er på samme tid som gudstjenesten på søndag og er beregnet for barn mellom 1 og 12 år.

Barnekirken er delt inn i 3 grupper:

1-3 år, 4-7 år og 8-12 årI Barnekirken får barna høre om Jesus gjennom andakter som gjør det enkelt for dem å se på ham som en trygg og god venn, de synger sanger om ham, ber og snakker sammen. 

Kontaktinfo:

Yuly Jacobsen

+47 979 76 860

barneleder@betania-stathelle.no

 

rooted

Rooted er Betanias dansegruppe for gutter og jenter i 5. til 8. klasse. På øvelsene fokuserer vi på å utvikle danseferdigheter, har fellesskap og lærer hip hop/house koreografier. Dansene vi lærer viser vi på gudstjenester på Betania, og vi vil også prøve å få vist oss frem på f.eks. Brotorvet. Øvelsene er hver tirsdag fra kl. 17 til 19.

Er du interessert i dans og har lyst til å prøve, så ta kontakt, slik at du kan begynne når gruppen starter på en ny dans.

Kontaktinfo:

Marlene Bendiksen:  +47 450 00 895

Carina Myren:           +47 941 828 03