top of page

barn og unge

Redeemed

Redeemed_logo.png

Redeemed er ungdomsarbeidet på Betania Stathelle.

Vi samles hver fredag kl. 19:30 på Betania, i 2. etasje. En typisk samling inneholder møte i salen, mat og morsomme aktiviteter. Kveldene inneholder også gode samtaler og godt sosialt miljø for ungdommer. Er du mellom 13 og 19 år er du hjertelig velkommen til oss. 

 

Det vi ønsker for disse samlingene er at du skal oppleve trygghet og medmenneskelighet i møte med både jevnaldrende, og voksne ledere. Vi vil være tydelige i at vi er en kristen menighet og ungdomsgruppe som vil formidle Guds ord, skape tro på Gud og relasjon til Ham som skal følge deg gjennom livet, i hverdagen. Samtidig skal du oppleve imøtekommende ledere som bryr seg om deg.

 

Ta gjerne også kontakt om du ønsker mer informasjon. 

Du finner informasjon om tidspunkt og hvor samlingene er i kalenderen, 
og på Instagram: @redeemedbetania

Kontaktinfo:

Carina Myren: 941 828 03

Redeemed

Barnekirken

Samlingene er på samme tid som gudstjenesten på søndag og er beregnet for barn mellom 1 og 12 år.

Barnekirken er delt inn i 3 grupper:

1-3 år, 4-7 år og 8-12 årI Barnekirken får barna høre om Jesus gjennom andakter som gjør det enkelt for dem å se på ham som en trygg og god venn, de synger sanger om ham, ber og snakker sammen. 

Kontaktinfo:

Yuly Jacobsen: +47 979 76 860

barneleder@betania-stathelle.no

Barnekirken

rooted

Rooted er Betanias dansegrupper! Vi har en gruppe for 5.-7. klasse, og en for 13 år og oppover. På øvelsene fokuserer vi på å utvikle danseferdigheter, har fellesskap og lærer hip hop/house koreografier. Dansene vi lærer viser vi på gudstjenester på Betania, og vi vil også prøve å få vist oss frem andre steder, som f.eks. Brotorvet.


Øvelser:
Rooted 5.-7. klasse:  Tirsdager kl. 18:00-19:30
Rooted 13+:               Torsdager kl. 18:00-20:00

Er du interessert i dans og har lyst til å prøve, så ta kontakt, slik at du kan begynne når gruppa starter på en ny dans.

Kontaktinfo:

Marlene Bendiksen:  +47 450 00 895

Rooted
bottom of page