top of page

Konsert med WatotoOnsdag 6.mars 2024 kl 18:00


Watoto Children’s Choir har siden 1994 reist verden rundt for å dele budskapet om håp for Afrikas mest sårbare barn og kvinner. Nesten hver dag året rundt opptrer koret et sted i verden. Dette betyr at tusenvis av mennesker får møte en av våre fremtidige ledere. Siden 2010 har de turnert i Norge.


Koret gjenspeiler Afrika - levende og fargerik! De tar deg med på en emosjonell reise mens barna synger, danser og deler sine personlige historier om gjenopprettelse og håp. Mennesker får se barnas smil, bli omfavnet av deres klemmer og barna får privilegiet av å fortelle: «Uansett hva du går igjennom, er Jesus håpet vårt, og det er bedre dager i vente. Se hva Han har gjort i livet mitt.»


Annet enn å komme til Afrika selv, hvilken bedre måte å lære om alt det gode arbeidet Watoto gjør enn gjennom denne hjertevarmende, musikalske forestillingen!


Arrangementet er gratis, men vi vil ta opp en kollekt til Watoto for å bidra til at de kan fortsette å gi sårbare barn en utdanning, medisinsk behandling, et trygt hjem, og mest av alt kjærligheten fra en familie.Comments


bottom of page